Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Katerim informacijam na forumu Nuntius Invest lahko zaupam?

Katerim informacijam na forumu Nuntius Invest lahko zaupam?

17 marca, 2013

Finančne institucije so z vsem dobro poznanimi polemikami v medijih, izgubile velik del zaupanja širše javnosti. Pri tem so tudi takšne organizacije, ki svoje delo vestno, pošteno in transparentno opravljajo, vendar pa nezaupljivi  uporabniki forumov tudi takšnim organizacijam, delajo veliko škodo. Takšno podjetje je tudi Nuntius Invest. Vsakdo lahko v spletni iskalnik vtipka besede kot so Nuntius Invest Forum ali Nuntius d.o.o. forum in najde zle trditve o tem podjetju.
Zanimivi so podatki, o katerih pričajo različne raziskave. Mnogo raziskav je, namreč, potrdilo, da večinoma po forumih pišejo takšni, ki s tem, o čemer pišejo, nimajo nikakršnih izkušenj. Pogosto gre za domneve, lastna prepričanja, ki si jih ustvarijo na podlagi mnenj drugih, na podlagi informacij, ki jih dobijo preko medijev. Bodimo kritični tudi do informacij, ki nam jih ponujajo mediji. Zavedajmo se, da se lahko tudi mediji motijo ali namerno zavajajo.
Komu torej lahko zaupamo? Namesto, da v spletne iskalnike pišemo besede kot so Nuntius Invest Forum ali Nuntius d.o.o. Invest, povprašajmo tiste, ki imajo s podjetjem Nuntius izkušnje, ki so že ali še vedno plemenitijo del svojih sredstev v podjetju Nuntius d.o.o..