Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Nega nohtov je za marsikatero žensko nujno potrebno opravilo

Nega nohtov je za marsikatero žensko nujno potrebno opravilo

18 marca, 2017

Še posebej pri ženskah, ki so v nenehnem kontaktu s strankami ali pa se po možnosti celo ukvarjajo z neko poslovno dejavnostjo, ki zahteva resnost in urejenost, danes velja, da je nega nohtov na rokah izredno pomembna. Sicer je res, da je možno, da bi se nega nohtov izvajala kar doma, vendar pa se vseeno kaj hitro opazi razlika med strokovno opravljeno nego in nego, ki ste jo opravile same.

Žal, hočeš ali nočeš je razlika opazna, saj je z le eno roko veliko težje kaj narediti kot pa z dvema. Zato je danes za uspešne ženske in ženske ki delujejo v dejavnostih, ki zahteva resnost in urejenost, skoraj da nujno, da se jim opravi nega nohtov na rokah pri nekom, ki je za to profesionalno usposobljen. Na ta način nega nohtov ni le lepše narejena, temveč je tudi za roke veliko bolj prijazna, saj se praviloma tudi uporabljajo sredstva, ki so manj strupena, če govorimo o lakiranju, če pa govorimo o prvem koraku manikure, to je piljenju, pa so tudi nohti veliko bolj pravilno piljeni in se vam ni treba bati, da bi se vam pojavili odebeljeni nohti in podobno.

Na srečo pa se danes izvaja takšna nega nohtov, ki traja kar nekaj časa, točneje okoli 14 dni do treh tednov, kar pomeni, da si boste drage dame morale vzeti kakšno urico časa za razvajanje le na dva do tri tedne. Vsekakor te vzemite kot razvajanje in ne kot obveznost, saj tudi to potrebuje vsaka ženska.