Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Najcenejši pisarniški stoli

Najcenejši pisarniški stoli

29 aprila, 2010

Ergonomski pisarniški stoli so res dragi in čeprav se izkažejo kot najboljša investicija za pisarno, kjer presedimo večino dneva, se včasih znajdemo pred izzivom, ko moramo opremiti tudi druge sobe, kot so jedilnica, sejna soba, shramba itd. V teh sobah ne presedimo toliko časa, zato navadni pisarniški stoli zadostujejo. Če lahko ergonomski pisarniški stoli dosegajo stene več dvesto evrov, kaj kmalu ugotovimo, da bi opremljanje vseh sob s temi stoli bilo preprosto prevelik zalogaj za nas, sploh pa nesmotrn. Ker pa v teh sobah ne sedimo dosti, si lahko privoščimo najcenejše stole, ki stanejo okrog dvajset evrov ali celo manj in jih zato lahko kupimo v kompletih. Za ceno ergonomskega stola bi tako lahko nabavili po deset navadnih pisarniških stolov, kar ponavadi zadostuje za manjšo firmo!

Ti stoli pa kljub nizki ceni niso neudobni, nasprotno, prevlečeni so z kvalitetnimi blazinami v privlačnih barvah, ki se lahko ujemajo s preostalim pohištvom. Tako se najcenejši pisarniški stoli res splačajo. Lahko pa poizkusite najti rabljene stole na kakšni spletni strani, kjer so mali oglasi. Spletne strani, kjer so mali oglasi, najdete tako, da v iskalnik vpišete besedo oglasnik, brezplačni oglasnik ali mali oglasi na internetu.