Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Najboljše so sedežne garniture po meri do malenkosti

Najboljše so sedežne garniture po meri do malenkosti

20 novembra, 2017

sedežne garnitureDanes obstajata dva tipa ponudbe za izdelavo sedežne garniture po meri. Prvi tip so podjetja, ki imajo že v naprej pripravljene mere posameznih elementov, lahko si garnituro tudi sami sestavite bodisi v L, bodisi kot trosed, lahko sedežni tudi dodajate posebne konce, da ni le odrezana in na katerih se lahko tudi zleknete, prav tako tudi določate dolžine med v naprej predlaganimi merami in tako svojo sedežno nekako iz kosov sestavite sami. Drugi način za sedežne garniture po meri pa je tak, da vse naredijo po vaših željah in nič ne sestavljate na prej opisani način, temveč se zgolj naredi načrt, ki se izvede. Za takšno izdelavo sedežne garniture po meri Ljubljana pozna nekaj izdelovalcev, tako da je izbire v glavnem mestu dovolj, na vas pa je potem, kateri tip izdelave boste izbrali.

 

Za tipske sedežne garniture po meri Ljubljana premore dovolj izdelovalce, povsem po meri pa bolj malo

Eden takšnih ponudnikov, ki se nahaja v našem glavnem mestu je Tapetništvo Kršinar, kjer vam izdelajo sedežne garniture po meri, kot si sami zaželite. Tudi povsem svobodne oblike so pri njih izvedljive, polkrožne ali pa kakšne drugačne. Pravzaprav dobite pri njih takšne sedežne garniture po meri, kot vam srce poželi, le takšne omejitve se najdejo, ko pač nekaj enostavno ne gre skupaj, kar pa je skoraj torej nič.

Če primerjamo s tipsko izdelavo sedežne garniture po meri in tako povsem po naročilu, potem lahko rečemo, da ima tipska izdelava sedežne garniture po meri nekaj pomanjkljivosti, saj si ne moremo izmišljati čisto vsega, kar nam srce poželi. Vseeno smo omejeni z nekaj v naprej izdelanimi tipi, sedežno sicer lahko zlagamo, ne moremo pa izdelati točno takšne, kot si jo želimo, še posebej  ne, če želimo tudi kakšen del, ki je zaokrožen po nekih dimenzijah, ki se ne ujemajo z nobenim v naprej izdelanim tipom.