Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Naj vam poslovni paket zagotovi odlično mobilnost vsepovsod

Naj vam poslovni paket zagotovi odlično mobilnost vsepovsod

26 novembra, 2017

a1Imate tudi vi podjetje, ki zahteva, da ste zanesljivo dosegljivi na svoj mobilni telefon vedno in povsod? No, če ste pravi poslovodja, potem bo tale članek zagotovo za vas. Pogledali si bomo namreč, kakšen poslovni paket nam ponuja podjetje A1, ki nam omogoča ravno to. Videli pa bomo tudi, kaj nam poslovni paket poleg samega mobilnega omrežja še nudi, saj kot zagotovo že veste, je izrednega pomena, da so podjetniki, ki dnevno sklepajo posle, vedno dosegljivi. Sam poslovni paket pa je seveda dober tudi iz številnih drugih razlogov, o katerih pa bomo morda govorili kdaj drugič.

Zagrabite poslovni paket mobilne telefonije, saj vam bo prišel prav tudi v tujini

Za vsako podjetje je torej dobro, da izkoristi vse možnosti, ki zagotovijo, da celotno poslovanje teče čim bolj gladko. In ker k sreči danes živimo v modernem svetu, kjer so mobilni telefoni uporabljeni non-stop, je pametno izkoristiti tudi nekaj takega, kot je poslovni paket za mobilno telefonijo. Za razliko od drugih podjetij pa lahko pri podjetju A1 izbiramo med dvema takima paketoma. In sicer gre tu za poslovni Smart in za poslovni Premium paket. Oba nudita odlično internetno povezavo in mobilnost tudi v tujini, kar pa je še bolj pomembno, pa je to, da so cene obeh izredno nizke.

Pomembno je samo to, kakšno je naše podjetje, saj v primeru, da smo samozaposleni, je boljše izbrati poslovni Smart paket, saj je namenjen pravnikom in samostojnim podjetnikom. V primeru pa, da je naše podjetje večje, za katero bi potemtakem morali mobilno in spletno povezati več ljudi hkrati, pa pride bolj v poštev poslovni paket Premium. V vednost pa vam damo še to, da je pri prvem paketu mesečna naročnina malo nad 10 evri, medtem ko se pri drugem izračuna glede na to, koliko celotno podjetje porabi, saj so stroški prilagojeni za vsako podjetje posebej.