Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Načinov kako kupiti Bitcoin je več, le ne vzemite kredita

Načinov kako kupiti Bitcoin je več, le ne vzemite kredita

19 decembra, 2017

bitcoinsPohlep je največja slabost človeka in je prisoten že ogromno časa, že odkar poznamo razvoj človeštva ga lahko zaslepimo. Sicer se ljudje malo brzdamo, vendar pa nam prav dosti ne uspe. Ta pohlep lahko zdaj vidimo tudi pri Bitcoinu, katerega vrednost se tudi zaradi tega tako viša, saj trenutno lahko zasledimo le povpraševanje, prodaje sicer nekaj je, vendar pa so to bolj majhni zneski. Večinoma tako lahko danes zasledimo samo vprašanje kako kupiti Bitcoin, saj če vemo kako kupiti Bitcoin, potem tudi vemo, kako se lahko nekaj zasluži. Ko pa enkrat vprašanje kako kupiti Bitcoin ne bo več tako aktualno in ga bo zamenjal interes po zaslužku in dvigu dobljene vrednosti, pa je vseeno za pričakovati, da se bo njegova vrednost znižala.

 

Nikar ne naredite največje napake in ne iščite odgovora na svoje vprašanje kako kupiti Bitcoin, če imate namen vzeti kredit

Kredit nikakor ni pravi način za varčevanje. To so ljudje delali leta 2007 in 2008, ko so potem kupili delnice, kar je povzročilo potem tudi pok balona in padec vrednosti delnic na prav vseh svetovnih borzah. Če vas zanima kako kupiti Bitcoin, potem naj vas to zanima če imate svoj denar privarčevan ali pa ste pripravljeni vplačati na primer 100 €, kolikor vam je ostalo od plače.

Torej vplačajte toliko, kolikor lahko pogrešate in kar na vaš življenjski slog ne vpliva, nikar pa ne vzemite kredita. Računajte, da kredit boste morali vrniti, tudi če se vrednost Bitcoina tako zniža, da ob prodaji ne samo da ne boste imeli dobička, temveč boste celo v minusu. Resnično upoštevajte, da nikoli ne moremo vedeti, koliko točno bo ta valuta vredna čez en dan ali celo čez eno minuto, kaj šele da bi si upali povedati, koliko bo vreden čez nekaj mesecev. Vsekakor je to najbolj rizična naložba in kot tako tudi zaradi tega ni primerna da se vzame kredit. Zato najprej razrešite svoje vprašanje kako kupiti Bitcoin pri sebi, torej s čim.