Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Na Bet365 je možno s pravilno taktiko tudi veliko zaslužiti

Na Bet365 je možno s pravilno taktiko tudi veliko zaslužiti

3 avgusta, 2017

Je Bet365 stavnica vaša izbira, ker ste prebrali in našli toliko enih prednosti te stavnice v primerjavi z ostalimi? Super, saj imate res dobro izhodišče za dobre in lepe zaslužke. Vendar pa vam sama stavnica Bet365 ne bo kar položila denarja v žep. Kljub temu, da imajo dobre kvote, je še vedno treba stavo tudi dobiti oz. drugače povedano, vplačati stavo na pravi rezultat.

Najmanj tveganje so stave na Bet365, kjer se stavi na zmago ene ekipe ali na neodločen izid. Na ta način se namreč pokrijeta dve rezultatski možnosti, ena pa še vedno ostane odprta, vendar pa se praviloma veliko lažje določi favorita ali pa neodločen rezultat kot pa ugotovi zmagovalca. Vendar pa je treba vedeti, da manj kot so stave tvegane, nižje so kvote v primeru pravilno napovedanega rezultata. Največji zaslužek prinesejo tiste stave, pri katerih se stavi na absolutnega nefavorita, vendar pa je tudi tveganje največje. Obstajajo pa tudi zelo dobre kvote na Bet365 za napovedovanje števila zadetkov oz. končno število točk ali pa število točk po posameznih delih tekme.

Vendar pa se je vsekakor takšnih stav najbolje lotiti samo za zabavo z nižjimi vsotami in se je veliko bolje posluževati stav, pri katerih je dokaj velika verjetnost za zmago določenega tekmeca. Upoštevati je treba kar veliko dejavnikov pri določitvi favorita in mnogi sledijo kar kvotam, ki jih določi Bet365. Bet365 namreč že s svojimi kvotami nekako narekuje, kdo je favorit na tekmi in tudi kolikšna je verjetnost neodločenega rezultata.