Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Moderne kuhinje z visokim sijajem

Moderne kuhinje z visokim sijajem

29 januarja, 2019

Zagotovo ni človeka, ki še ne bi slišal za pregovor Ni vse zlato, kar se sveti. Pa še res je! Zlato ni edino, kar se lahko sveti. Sveti se lahko tudi jeklo, folija, čisti delovni pult v kuhinji, ki je izdelan iz jekla, ki ne rjavi, sveti se lahko čist hladilnik srebrne barve, pa najboljši prijatelj žensk, diamant! Vsekakor imajo moderne kuhinje visok sijaj, sicer niso moderne. Besedna zveza visoki sijaj je postala tako pogosta, da bo morda kmalu celo prerasla v ustaljeni izraz. Kuhinjsko pohištvo, ki predstavlja moderne kuhinje, je lahko zelo sijoče. Več o tem si lahko preberete tu.

Moderne kuhinje za moderne ljudi

Takšno je kuhinjsko pohištvo lahko zaradi melaminske folije z visokim sijajem. Z visokim sijajem so lahko okrašene moderne kuhinje tudi zaradi posebnega načina sušenja. Morda se komu zdi, da za kuhinje visok sijaj ni praktičen. Pa vendar so danes materiali tako kakovostni, da ne potrebujejo veliko vzdrževanja. Lastnik takšne moderne kuhinje bo z veseljem preživljal čas v kuhinji, ne bo pa treba v njej preživeti še več časa, za to, da bi jo ohranjali čisto in sijočo. Kombinacija kuhinjskega pohištva z visokim sijajem in pohištva v hladnih betonskih odtenkih ali toplih lesnih odtenkih in videzu lesa je lahko zelo privlačna in prijetna.

Moderne kuhinje niso zlate, a sijoče

Lastnosti moderne kuhinje so zagotovo te, da je na videz kuhinja zelo preprosta, odtenki so enotni, medtem ko je finiš lahko zelo sijoč. Robovi elementov so pogosto v enaki barvi kot vrata elementa in se zato z njimi kar zlijejo, prehod je gladek. Prav gladka površina kuhinjskih elementov moderne kuhinje omogoča preprosto čiščenje z mehko krpo, ki bo kar zdrsela po pohištvu, in to brez kakršnega koli napora. Visoki sijaj je lahko rezultat lakiranja kuhinjske plošče. Morda ni slabo imeti kuhinjskih elementov z visokim sijajem, ki jih lahko uporabite namesto ogledala in med kuhanjem preverite, ali je šminka še vedno brezhibna.