Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Miniclip in varnost uporabe iger

Ker je spletna stran Miniclip zelo obljudena, je idealna tarča za razne vrste spletnih napadov, ki jih iz finančnih ali drugih razlogov izvajajo hekerji iz vsepovsod. Za varnost je potrebno biti vedno na tekočem glede novih programov in načinov uničenja strani in Miniclip se tega zaveda. Zato  neprestano osvežujejo svojo bazo podatkov z informacijami o novih odkritih zlonamernih programih.

Vsa večja podjetja, kamor spada tudi spletna stran Miniclip, namenijo ogromne vsote denarja za varnost svojih strani in uporabnikov, saj bi v nasprotnem primeru lahko bila škoda nepredstavljiva. Ker imajo pri spletni strani Miniclip tudi možnost plačevanja preko spleta za določene storitve, morajo imeti certifikate za opravljanje spletnega plačila in varne povezave. Zato poskušajo spletno stran Miniclip čim bolj zaščititi pred raznimi vdori v sistem in virusi.