Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Letne pnevmatike po ugodni ceni

Letne pnevmatike po ugodni ceni

30 aprila, 2010

Naš osebni avto kaj rad obremeni družinski proračun, ne samo pri gorivu, ampak tudi pri rednemu  servisu in menjavi pnevmatik. Tisti, ki se ne vozite veliko oziroma imate avto, ki ga ne uporabljate redno, tako čutite hud pritisk na vašo denarnico. Na naši strani razumemo vašo stisko in zato ponujamo zimske in letne pnevmatike po ugodni ceni za vse kategorije vozil. Ni treba, da bi vas stroški za gume tako skrbeli; stremimo namreč k zadovoljni stranki, ki se rada vrača k nam. Pri izbiri gum vam lahko pomaga kakšen brezplačni oglasnik ali drugi mali oglasi v različnih tiskanih medijih, vendar je veliko lažje, če se nabave lotite preko interneta.
V naši ponudbi so tako vključene zimske in letne pnevmatike za osebna vozila, poltovorna in tovorna vozila vseh vrst po ugodnih cenah. Te gume dobimo direktno od proizvajalca, zato so tako poceni, kajti drugih posrednikov ni, ki bi si odrezali kos pogače. Obiščite nas še danes in si oglejte našo ponudbo za letne pnevmatike po ugodni ceni. Zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Naš brezplačni oglasnik vam lahko privarčuje več, kot si mislite.