Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Lepota

Lepota

21 novembra, 2012

Ideal lepote se je skozi zgodovino spreminjal in tekom stoletij se je podoba sanjske ženske iz zaobljene in plodne matrone počasi spreminjala v današnjo vitko in elegantno zapeljivko. Najboljši pokazatelj trenutnih trendov so oglasi. Za njimi stojijo ekipe tržnih strokovnjakov, ki svoje produkte bolj ali manj subtilno povezujejo z uresničevanjem naših želja in fantazij.

Tako v izdelkih za moške videvamo seksi razgaljene fatalke, medtem ko se lepota v ženskih očeh izraža predvsem skozi modo. Tako trdijo, da je vsaka ženska lepa, nekatere le manj skrbijo za svojo podobo. Vendar lepo ni nujno lepo za vsakogar in že smo pri novem reku. Vsake oči imajo seveda svojega malarja. Najpomembnejša je notranja lepota, vendar živimo v svetu, kjer sta ključna tudi prvi vtis in urejen izgled, zato videza ne gre zanemarjati. Tega se družba zaveda, zato je potrebe žensk po ohranjanju lepote razvila super uspešne modne, kozmetične, frizerske in fitnes imperije.