Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kvaliteta tlakovcev Oblak

Ko sem se odločal za polaganje tlakovcev, je seveda bi bilo bistvenega pomena, kakšno kvaliteto izbrati ter da bo cena ugodna kolikor se le da. Seveda polaganje tlakovcev predstavlja kar velik strošek, vendar sem po dolgi raziskavi končno ugotovil, da se mi polaganje z Oblak tlakovci najbolj splača. Poleg tega sem videl kar nekaj dvorišč, ki so jih oni izdelali in so me vsekakor prepričali. Polaganje z Oblak tlakovci je bila zame zelo pozitivna izkušnja, saj so delo opravili zelo kvalitetno in danes moje dvorišče izgleda čudovito.

Polaganje tlakovcev je opravljeno v dogovorjenem času, kar je bilo meni zelo pomembno in poleg tega so bili tlakovci položeni z ozko fugo, da je je videz dvorišča zelo moderen in dimenzije tlakovcev so različne, kar pa vsekakor naredi nek poseben vtis na vsakega, ki pride k meni na obisk. Zelo sem zadovoljen tudi s tem, da ko so mojstri zaključi polaganje tlakovcev, so mi dali čez tlake zaščitni sloj pred mrazom in soljo, kar seveda podaljša obstojnost tlakovcev. Nad končnim izdelkom sem bil in sem še vedno navdušen.

Prav tako mi je polaganje tlakovcev prineslo kar nekaj prednosti v primerjavi, kot če bi se odločil za asfalt, in sicer je enostavna menjava poškodovanih tlakovcev, sam sem si lahko izbral dimenzijo ter barvo ter zelo pomembna lastnost je to, da v primeru dežja voda odteče med tlakovci. Tako, da sem nad svojo odločitvijo res vesel in ponosen, da sem končno lastnik nove hiše z zelo lepo urejeno okolico.