Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kupili smo strešne nosilce namesto večjega avtomobila

Kupili smo strešne nosilce namesto večjega avtomobila

12 junija, 2018

Le kdo nima težav pri parkiranju prtljage za na morje ali smučanje? Cela družina z vso svojo kramo se res težko zbaše v normalen družinski avto, pa tudi če je ta karavan. Takšne težave smo imeli že lansko leto, ko smo se odpravili na vikend kampiranje v sosednjo Hrvaško. Komaj smo v našega karavana zapakirali vse potrebščine. Za kampiranje je pač potrebno nekaj več stvari vzeti s seboj. Potrebovali smo šotor, stole in mizo, plinski gorilnik, spalne vreče, oblačila in obutev, pa še brisače za na plažo. Imeli smo kar velike težave kako vse pospraviti v prtljažnik. Zato smo sklenili, da bomo naslednje leto kupili večji avto, a ne enoprostorca.

Kupili bomo SUV-a. Ideja je bila odlična, a ko je prišlo novo leto in bi morali kupiti nov avto, smo ugotovili, da bo potrebno nujno menjati okna na hiši. Prednost so imela nova okna, pred novim avtom. Zato pa smo nabavili strešne nosilce. Strešni nosilci so nam rešili letošnje kampiranje na Hrvaškem.

S strešnimi nosilci do bolj udobnega pohajkovanja

Namesto novega avta, smo morali poiskati zasilno rešitev in to so bili strešni nosilci za vso našo prtljago. Poleg strešnih nosilcev smo kupili tudi strešni kovček. Vanj smo lepo zložili vso opremo za kampiranje, vključno s šotorom, saj smo vzeli največji strešni kovček, kar so jih imeli na trgu. Naše kampiranje je bilo odlično. Imeli smo se res lepo in prav nič se nismo kregali, kaj lahko kdo vzame s seboj. Strešni nosilci so nam rešili dopust.

Univerzalni strešni nosilciPremislili smo si glede nakupa večjega avtomobila

Ker smo lahko vse vzeli s seboj in ker smo se imeli tako lepo na dopustu, smo si premislili glede nakupa novega avtomobila. Naš star avto je skupaj s strešnimi nosilci popolnoma zadostoval našim potrebam. V strešni kovček smo lahko spakirali vso našo prtljago in brez težav odšli na dopust. Denar, ki bi ga namenili nakupu novega avtomobila, bomo raje namenili za naša pohajkovanja s šotorom. Strešni nosilci so nas še bolj spodbudili k uživanju življenja, saj zato ne rabimo veliko denarja.