Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kuhinje

Kuhinje

14 novembra, 2011

Ni ga prijetnejšega vonja, ko iz domače kuhinje prijetno zadiši po domačih dobrotah. Če ste ravno tik pred tem, da bi kupili vašo prvo kuhinjo ali pa obnavljate staro, potem imejte v mislih predvsem tistega, ki bo v kuhinji tudi največ delal. Torej, pri izbiri kuhinje pustite glavno besedo kuharju ali kuharici, ki ve, kaj si želi imeti v svoji kuhinji.

Videz oziroma dizajn včasih ni združljiv z željami in potrebami kupcev, se pa da za to marsikaj kombinirati. Kuhinje, kot jih lahko najdemo v razstavnih pohištvenih salonih, niso vedno razstavljene skupaj z ostalimi kuhinjskimi pripomočki. Zato si morate pri ogledu oziroma pred nakupom nekoliko pomagati z domišljijo, torej si znati v mislih predstavljati še ostale komponente kuhinje, ki jih boste namestili v vaš kuhinjski prostor.

Kar je moderno, je lahko praktično, in kar je praktično ni nujno moderno. Kakor koli že, moderne kuhinje ali pa klasične – najbolj pomemben je vaš prvi vtis, potem pa v akcijo.