Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kombi prevozi in človekov vsakdan

Kombi prevozi in človekov vsakdan

26 oktobra, 2011

Plovila za kuhinje po meri je zelo pomemben za nemoteno logistiko in človekov vsakdan. Vsak dan nam tudi vozila za kuhinje po meri lahko  dostavi jutranje časopise, svež kruh v trgovino, poštne pošiljke , … Obstaja veliko podjetij, ki so na težko dostopnih lokacijah in imajo zato omejene možnosti dostave.

Druga pomembna dejavnost, kjer je dostava za kuhinje po meri zelo pomembna, so selitve. Tukaj je dostava za kuhinje po meri v večini primerov  najbolj okretna in tudi najcenejša možnost za velike razdalje. Zaradi majhnosti se lahko selitve opravijo tako v ozkih istrskih vasicah, kot v mestnih jedrih.
Prednosti, ki jih imajo, so opazili tudi večji igralci na trgu. Predvsem pri prevozu potnikov se je izkazalo, da so kombi prevozi oseb cenejši kot transport  z avtobusi. Predvsem na rednih avtobusnih linijah, kjer je zasedenost manjša kot 20%.