Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Komarniki

Namesto kemičnih razpršil poleti raje uporabljajte naravne komarnike. Gre za neškodljivo in trajno rešitev. Komarniki pridejo prav v tistih prostorih, ki jih želite zvečer zračiti. Najbolje je, da so komarniki spuščeni vso sezono, ob koncu pa jih le zložite ali demontirate.

Komarniki (več na www.komarniki.com) so vse bolj iskana in cenjena rešitev pri odpravljanju težav z nadležnim mrčesom. Prednosti komarnikov so, da jih lahko montiramo samostojno ali v zunanja senčila. Vgrajujemo jih lahko brez vrtanja okenskega okvirja. Kljub nameščenim komarnikom imamo še vedno pretok svežega zraka, le insekti ostanejo sedaj zunaj. Komarniki so priljubljeni tudi zaradi enostavnega vzdrževanja – mrežico enostavno posesamo in obrišemo z vlažno krpo. Tudi cenovno, v primerjavi s kemičnimi sredstvi za odganjanje komarjev, so komarniki zelo konkurenčni.

Komarniki so izdelani iz nerjaveče mreže estetskega videza. Na trgu jih lahko najdete v naslednjih izvedbah: kot rolo, ki ga opravljamo ročno z ročico, ki je pritrjena na profilu; kot drsna vrata z magnetom; kot fiksni komarnik, ki ga pritrdimo na zunanji okvir okna ali vrat in ga po želji tudi odstranimo; kot vrata ali okno (pritrditev s tečaji).