Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Ko kupujete multifunkcijsko napravo za pisarno, izberite barvno lasersko

Ko kupujete multifunkcijsko napravo za pisarno, izberite barvno lasersko

15 julija, 2016

Veliko podjetij danes smatra tiskalnik za nujno zlo in prav zaradi takšnega »odnosa« do njega, se nakupne odločitve tudi sprejemajo praviloma prehitro, pri izbiri pa se ne upoštevajo čisto vsi pomembni faktorji. Prva najbolj pomembna stvar, za katero se mora odločiti vsako podjetje za tista delovna mesta, ki so namenjena tudi trženju je, da se kupi barvna laserska multifunkcijska naprava, saj se le – ta na teh oddelkih uporablja tudi in predvsem za tiskanje ponudbe.

Vemo pa, da je strankam veliko lepše in bolj strokovno, če v roke dobijo ponudbo v barvah, saj tudi z barvami veliko lažje označimo poudarke in ključne elemente ponudbe. Torej lahko barvna laserska multifunkcijska naprava pomaga tudi pri bolj učinkovitem trženju, strankam pa tudi pomaga prepoznati bistvo ponudbe. Torej je odločitev za barvo za takšna delovna mesta obvezno, kljub temu pa veliko podjetij tega pomembnega faktorja ne prepozna in se samo zaradi cene odloči za cenejšo izbiro in se raje kupi črna multifunkcijska naprava. Naslednji pomembna lastnost, ki jo mora imeti multifunkcijska naprava za podjetja pa je v ceni posameznega printa.

Cena na posamezen print je lahko zelo različna, pa čeprav se to marsikomu ne zdi mogoče, zato le preglejte in upoštevajte tudi ta faktor, saj morate upoštevati, da vas multifunkcijska naprava ne bo stala samo na začetku, veliko več vas lahko zaradi napačne izbire. Potem pa so pri nakupni odločitvi pomembni tudi naslednji faktorji kot so povezava, hitrost tiskanja, blagovna znamka, velikost, teža, hitrost skeniranja in fotokopiranja in podobno.