Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kia Ceed je prestala že mnogo testov

Kia Ceed je prestala že mnogo testov

29 avgusta, 2017

Kia Ceed je na trgu že kar nekaj časa. Seveda je v tem času doživela že kar nekaj sprememb, posledično pa tudi že kar nekaj testov. Na slovenskem trgu pa ima tudi vedno več kupcev, saj je Kia Ceed res dober avtomobil, ki preseneča v nekaterih izvedbah z res ugodnimi cenami. Kako dober je Kia Ceed test najbolje pokaže in kljub temu, da je bilo opravljenih že kar veliko testov, pa Kia Ceed pri nobenem še ni dobila zares slabe ocene, tako da ne čudi, da jo ima doma vedno več Slovencev.

 

Dober avtomobil je Kia Ceed test pa skoraj da vedno preseneča

Poleg tega, da nudi Kia Ceed kar 7-letno splošno garancijo oz. do največ 150.000 km, pa ima še ogromno pozitivnih lastnosti. Poudariti velja, da Kia Ceed ne stremi več samo k temu, da bi bila najcenejša v svojem razredu, temveč da za srednji razred uporabnik dobi vse tisto, kar danes išče in potrebuje, hkrati pa Kia Ceed stremi k temu, da bi bila po videzu čim bolj atraktivna.

Kar se tiče moči motorja, boste prav gotovo presenečeni nad odzivnostji ter tiho vožnjo v nižjih in srednjih obratih, pri višjih pa motor postane že precej glasen, vendar pa se je treba zavedati, da Kia Ceed ni avtomobil, ki bi bil namenjen priganjanju, seveda v primeru, da ne izberete športne različice. Edino, kar pa je, če računate na to, da bo vaša poraba zelo nizka tako v mestu kot tudi izven mesta, nikakor ne morete računati na porabo tam okoli 5 litrov na 100 km, temveč bolj na 6 litrov, v mestu pa še več. Pač na račun vseh dodatkov se je teža avtomobila povečala in posledično tudi avto več pije. Lahko se odločite seveda za dieselsko varianto in boste nekoliko znižali porabo, ampak kot so pokazali testi, razlika je, ni pa zelo velika.