Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kateri ženski parfumi lepo dišijo?

Kateri ženski parfumi lepo dišijo?

23 avgusta, 2016

Ker so ženske na splošno bistveno bolj občutljive na vonj in si želijo lepo dišati, je povsem jasno vprašanje, ki si ga zastavljajo ženske, kateri so tisti ženski parfumi, ki lepo dišijo. Pravzaprav se enako sprašujejo tudi moški, ko želijo kupiti ženski parfumi. Kateri pa je res? To vprašanje je pravzaprav povsem napačno postavljeno, saj ženski parfumi lahko dišijo povsem drugače na vsaki ženski, ker ima pač vsaka svoj pH kože in zato so tudi vonji drugačni.

Prav tako je veliko odvisno tudi od tega, kakšna je ženska, ji je bolj všeč močan vonj ali manj močan, prav tako tudi ali ji je bolj všeč sladek ali manj sladek vonj. Torej veliko je odvisno od vsake posamezne ženske. Res je, da veliko žensk izbira na podlagi tega, kateri ženski parfumi so trenutno v modi in veliko dajo tudi na ceno, vendar pa je to res čisto napačen pristop izbire. Ko kupujete parfum za žensko, je najbolje, da za nasvet vprašate prodajalca, pri tem pa poveste, kakšne vonjave so ženski trenutno všeč, kakšnega ima doma in potem je veliko lažje izbirati naprej.

Se pa najdejo tudi spletne strani, ki omogočajo, da se ženski parfumi izbirajo na podlagi izpolnjevanja kategorij, s katerimi je potem veliko lažje izbrati vsaj širši izbor in se šele potem začne preizkušanje posameznih vonjav. Vemo namreč, da je izredno težko preizkusiti več vonjav na enkrat, saj se potem vonjave popolnoma zamešajo in kar naenkrat ne vonjamo več ničesar.