Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kartuše Canon na oglasniku

Kartuše Canon na oglasniku

28 maja, 2010

Ali imate Canonov brizgalni (inkjet) tiskalnik? Potem uporabljate kartuše Canon. Kartuše Canon so kot druge kartuše potrošni material, ki je drag in jih ponavadi zavržemo, ko se izpraznijo, ter kupimo nove. No, to ni povsem potrebno. Kartuše Canon so namreč obnovljive, črnilo v ohišju se lahko nadomesti, medtem ko se ohišje kartuše znova uporabi. Na Oglasnik plus vam predstavljamo obnovljene kartuše.

Obnovljene kartuše Canon so na ta račun lahko tudi kar pol cenejše, kvaliteta tiska pa ostane enaka. Če ne zavržete stare kartuše, ampak jo predate podjetju, ki se ukvarja z obnovo, si boste tako prihranili veliko stroškov pri tiskanju. Enako lahko naredite tudi za laserske tiskalnike, kajti tudi tonerji so obnovljivi. Tonerji in kartuše Canon so tako ekološko in ekonomsko prijazni; v naravi se nabira mnogo manj smeti, medtem ko se vaši računi počasneje kopičijo. Obnovljene kartuše in tonerje lahko najdete tudi med mali oglasi. Oglasnik Plus vam priporoča, da obnavljate svoje kartuše in tonerje!