Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kam nas VIP prevozi lahko popeljejo, ko se odločimo zanje?

Kam nas VIP prevozi lahko popeljejo, ko se odločimo zanje?

21 marca, 2018

point2point

Ker se vse večkrat pojavljajo problemi s prevozi, sploh ko govorimo o javnem prevozu, je smiselno uporabiti alternativne možnosti prevozov. No, iz takih godelj pa nas lahko VIP prevozi rešijo v hipu. V temle članku bomo videli, kaj so VIP prevozi Point2Point podjetja in tudi zakaj vse so uporabni. Moramo pa omeniti, da se VIP prevozi, ki jih to podjetje ponuja, v ceni razlikujejo glede na destinacijo. Z največjim zadovoljstvom pa lahko povemo, da so VIP prevozi Point2Point podjetje pa prav tako vedno naklonjeni strankam s svojo točnostjo ter postrežbo. Zdaj pa si poglejmo, kam nas VIP prevozi lahko popeljejo.

Različni VIP prevozi imajo zaradi različnih destinacij tudi druge cene

Ker ljudje radi potujemo v različne kraje, so tudi VIP prevozi temu naklonjeni. Destinacij, med katerimi lahko izbiramo, je izjemno veliko. To pa ne velja samo za prevoze znotraj Slovenije. Izbiramo lahko namreč tudi med sosednjimi državami, torej Italijo, Hrvaško, Madžarsko in Avstrijo. Lahko pa si zagotovimo prevoz tudi celo do Srbije in Nemčije. Z gotovostjo lahko rečemo, da takih taksistov ne bomo velikokrat našli. Seveda pa smo že prej povedali, da bodo tudi cene za različne kraje različne.

Namreč VIP prevozi znotraj Slovenije imajo fiksno ceno, ki znaša pri omenjenem podjetju le 30 €, a takoj ko želimo iti kam drugam, bo cena jasno višja. Če vzamemo za primer samo Italijo, se cene gibajo med 90 € in 475 €. To pa zato, ker lahko izbiramo med sedmimi različnimi mesti. Cene pa so jasno še višje, za Srbijo, kjer nas prevoznik lahko zapelje v Beograd za 400 € ali pa v Nemčijo za 310 €. Vidimo, da je destinacij, kamor želimo, da nas VIP prevozi zapeljejo zelo veliko. Razlog, zakaj so dražji od navadnih, pa je, ker v tem primeru potujemo ne potujemo z drugimi ljudmi in si zaradi tega tudi sami izberemo začetno in ciljno točko.