Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kakšne vrste spodnjega perila obstajajo

Kakšne vrste spodnjega perila obstajajo

25 marca, 2011

Spodnje perilo največkrat nima gumbov ali zadrge, saj je za spodnje perilo pomembno, da je predvsem udobno in prijetno za našo kožo. Spodnje perilo ima največkrat kratke rokave ali naramnice tu je izjema le nedrček, čeprav nedrček ne uvrščamo pod skupino spodnjih majic.

Imamo pa tudi veliko vrst spodnjic. Najbolj priljubljene so naslednje vrste spodnjic: bikini, tanga in string. Moški pa nosijo največkrat boksarce ali običajne spodnjice, čeprav imajo tudi moški mnogo različnih vrst spodnjega perila. Vendar so najudobnejše boksarce, saj niso oprijete.
V današnjih časih spodnje perilo, predvsem žensko, narejeno kot modni dodatek. Kot primer lahko navedemo, da veliko žensk nosi nedrček in po vrhu ima oblečeno bluzo. Vendar ima prva dva gumba pri bluzi odpeta, da se malo vidi nedrček in posledično s tem se opazi tudi dekolte. To pa je znanstveno dokazano, da moški takoj svoje oči ”nalepijo” na ženski dekolte.