Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kakšne sedežne garniture izbrati?

Kakšne sedežne garniture izbrati?

9 aprila, 2012

Kakšne sedežne garniture izbrati je vprašanje, ki si ga postavlja vsak, preden se odloči za nakup dnevne sobe ali za prenovo celotnega stanovanja. Pri nakupu sedežne garniture moramo biti pozorni na več stvari, ki se lahko kasneje v praksi pokažejo za zelo pomembne.

Sedežna garnitura je predmet, na katerem boste verjetno presedeli kar nekaj časa, prav tako pa bodo na njej veliko časa preživeli tudi vaši otroci. Če že imate družino in bodo sedežno uporabljali tudi najmlajši, ali v primeru, da družino načrtujete v prihodnjih letih, se raje odločite za nakup usnjene sedežne garniture. Usnjena sedežna garnitura ni tako občutljiva na različne neprijetnosti, madeže, polite tekočine in podobne stvari, ki se pri mladih družinah dnevno dogajajo. Tako boste lahko enostavno pobrisali umazane dele in vaša sedežna bo zopet kot nova.

Pozorni moramo biti tudi na mere, saj vse sedežne garniture prav gotovo ne ustrezajo velikosti naše dnevne sobe. Če imate dovolj prostora in primerno razporeditev ostalih elementov, se lahko odločite tudi za kotno sedežno garnituro. Kotna sedežna garnitura še precej bolje izkoristi prostor, ki ga imate na voljo in ob tem nudi tudi precej veliko površino, na katero se lahko udobno namesti tudi šest ali več oseb. To je seveda odvisno od velikosti kotne sedežne garniture, a manjših, na kateri ne bi mogle udobno sedeti vsaj štiri osebe, sploh ne prodajajo.