Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kakšne občutke Kia Optima podaja po opravljenem testiranju?

Kakšne občutke Kia Optima podaja po opravljenem testiranju?

27 novembra, 2017

kia optimaVozniki pozor, morda je na slovenski trg prišlo novo vozilo, ki ga je vsekakor vredno preizkusiti. No, tako vsaj pravijo strokovnjaki, kot je Avto magazin, ki so avtomobil Kia Optima že preizkusili, menijo, da je ne glede na prednike tole le izvrstno vozilo, ki ga ne gre kar spregledati. Namreč, ko je bil za avtomobil Kia Optima test opravljen, se je izkazalo, da je avto vselej boljši od pričakovanega in da je morda čas, da se slabo ime te znamke malo popravi. V temle članku pa si bomo pogledali, kaj lahko pričakujemo od samega vozila. Zraven pa bomo podali še lastnosti, ki so se pri samem testiranju vozila Kia Optima izkazale za izvrstne.

 

Za avtomobil Kia Optima test nakazuje na to, da je proizvajalec končno ubral pravo pot in naredil kakovostno ter vozniku prijazno vozilo

Nikoli ni prepozno pravi rek. Le-tega pa se je zelo dobro držal proizvajalec, saj je Kia Optima zelo dobro vozilo. Po opravljenem testu preizkuševalci pravijo, da jih je avto zelo presenetil in bo prav gotovo postal priljubljen, če mu bo občinstvo le dalo možnost. Gre jasno za malce bolj športni videz avtomobila, ki smo ga dandanes vselej navajeni. Ampak, to še ne pomeni, da je avto temu namenjen. V bistvu je ravno nasprotno. Zaradi svoje nizke porabe, a še vedno hitrih pospeškov in največje hitrosti, je avtomobil namenjen povprečnim in vsakdanjim voznikom. Res pa je, da je Kia Optima na voljo tudi v GT različici, ki pa je, kot to že poznamo, vsekakor bolj namenjen ljubiteljem športnih vozil.

Kar pa najbolj razveseljuje voznike poleg same nizke porabe, pa je to, da je Kia Optima tudi tehnološko nadgrajena. Ima namreč odličen dvosklopčni menjalnik, ki je za razliko od drugih izjemno kakovosten, zaradi katerega se avtomobil lepo obnaša pri velikih in nizkih hitrostih. Dobra zvočna izolacija pa poskrbi, da menjavanje v srednje in višje vrtljaje za voznika v kabini ni moteče. Ravno tako pa vsaka Kia Optima vsebuje tudi LCD zaslon preko katerega je mogoče upravljati info-zabavni sistem in Kia Optima ima menda enega najboljših.