Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kakšna je najboljša velikost jedilne mize?

Kakšna je najboljša velikost jedilne mize?

17 marca, 2016

Velikost mize je predvsem odvisna od naših želja in seveda od tega, koliko prostora imamo zanjo. Jedilna miza je lahko namenjena za štiri ljudi, kot je to v največ primerih, lahko pa je tudi za več. Najbolj primerna jedilna miza, je tista, pri kateri se da velikost po potrebi spreminjati, torej raztegljiva miza. Jedilne mize, ki so raztegljive, se da uporabljati za veliko več priložnosti, kot neraztegljive.

Najbolje pa je, če se mize izdeluje po meri, saj je vsak človek drugačen in ima zato tudi drugačne potrebe, tudi takrat, ko so v vprašanju jedilne mize. Torej, priporoča se, da si ogledate več ponudnikov, ki imajo v ponudbi možnost izdelave po naročilu in ki vam bodo tudi izdelali točno to kar hočete vi in ki bodo zadevo obdržali kot unikat, torej, da nihče drug ne bo več imel enake jedilne mize kot jo imate vi.

Rekli boste, da je to vseeno, če ima še kdo točno takšno mizo kot vi, ja morda je za vas vseeno, za nekoga drugega pač ne. Vi se boste dogovorili, da se takšne jedilne mize, kot bo narejena vam, lahko prodajajo tudi v serijski prodaji, nekdo drug pa bo želel, da se takšne jedilne mize ne prodajajo več nikomur drugemu. Ljudje smo si različni in prav je tako. Skratka, velikost jedilne mize je odvisna od potreb posameznika, v največ primerih, pa se jedilne mize delajo v višino 76 cm, širina in dolžina pa nima standardnih mer.