Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kakšen kavč je najprimernejši za vas?

Kakšen kavč je najprimernejši za vas?

24 septembra, 2016

V tem članku si bomo ogledali nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri primernega kavča za vaše stanovanje ali pa hišo. Glede na to, da gre za kos pohištva, na katerem boste preživeli veliko časa in bo pri vas zelo dolgo, vam svetujem, da zanj odštejete malce več denarja. Ne me narobe razumeti, tudi cenovno ugodni kavči so lahko zelo kvalitetni, a za večjo ceno boste gotovo dobili več.

Začnimo kar pri okvirjih kavčev. Dober in trden okvir vam bo zagotavljal, da bo kavč še dolgo časa tak, kot je bil, ko ste ga kupili. Prodajalca povprašajte za mnenje o kavčih. Čeprav so tam, da zadeve prodajo, vam bo veliko ljudi še vseeno odgovorilo precej iskreno. Na vsak kavč, ki ga boste kupili se tudi usedite in na njem preživite vsaj nekaj minut. Prva stvar, na katero vedno gledamo pri kavču je udobje. Če tega ni, potem zadeva odpade. Zelo pomembna je tudi obloga. Usnjeni kavči so običajno malce dražji, imajo svoje prednosti in slabosti. Če imate otroke, se vam splača kupiti tak kavč, ki bo odporen proti madežem in politju, niso pa vedno nerodni samo otroci, temveč smo kdaj pa kdaj nerodni tudi odrasli. Enostavno čiščenje vam bo olajšalo marsikatero nerodno prigodo.

Kot ostale stvari pa je pomembno tudi kaj se nahaja v sami zofi. Poliuretanska pena je gotovo najcenejša. Sam bi vam priporočil spominsko peno, v katero se boste kar stopili. Naj bi bila razvita pri ameriški vesoljski agenciji, zadnja leta pa je zelo pogosto v uporabi pri ležiščih.

Pri nakupu bodite pozorni tudi na obliko vaših prostorov. V nekatere se bodo bolje podale zaobljene zofe, spet v druge pa kotne.