Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kako izbrati pravo krovstvo?

Kako izbrati pravo krovstvo?

20 januarja, 2020

Izbrati pravo krovstvo je pravzaprav tako zelo težko, kot je težko izbrati pravo strešno kritino. Krovcev je danes malo morje in skoraj da je ni vasi, ki ne bi imela enega krovca. Žal jih je še vedno veliko takšnih, ki so samooklicani mojstri, a takšne je enostavno prepoznati, saj vam ne morejo izdati računa za krovstvo, ker sicer takšne dejavnosti sploh ne bi mogli registrirati. Kar pa se tiče tistih, ki pa imajo krovstvo registrirano kot dejavnost, pa je že več in tudi med njimi je izjemno težko izbrati pravega, saj so tudi cene med njimi zelo različne. A če ste kupili strešno kritino Gerard, potem samo pojdite na naslov https://www.gerardroofs.si/sl/krovstvo-kleparstvo, si izberite krovstvo blizu vas in če najdete več krovcev v vaši bližini, oba prosite za ponudbo in se odločite za tistega, ki se vam zdi bolj ustrezen.

Zakaj je najbolje izbrati krovstvo na tak način?

Enostavno zato, ker boste dobro krovstvo našli samo na način, da poiščete tistega, ki je za izbrano kritino tudi opravil ustrezna izobraževanja. Zavedati se je treba namreč, da je vsaka kritina različna in ima svoje specifike ter se različno obnaša pri pokrivanju strehe, prav tako pa se za vsako kritino tudi osnova pripravi drugače. Seveda pa je velika razlika tudi v tem, kakšen material se uporablja za kleparstvo. In nekdo, ki prvič polaga strešno kritino npr. Gerard, prav gotovo krovskih del ne bo pravilno izvedel, vi pa boste izredno razočarani nad kritino, ne nad krovskimi deli. Težko je namreč kar na pamet ugotoviti, v čem je težava.

Se za tak način odločiti tudi če je cena višja?

Zagotovo se je veliko bolj smiselno odločiti za tak način izbire krovstva, pa četudi je cena višja od ostalih ponudnikov. Pazite le na to, da ne izberete krovstvo, ki je daleč od objekta, ki ga je treba prekriti, da se izognete po nepotrebnem plačilu tudi potnih stroškov.