Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kaj tokrat Renault Megane prinaša svojim oboževalcev?

Kaj tokrat Renault Megane prinaša svojim oboževalcev?

12 oktobra, 2017

renault-meganeSte tudi vi eden tistih ljudi, ki komaj čakajo na to, da nov Renault Megane prispe tudi do vas? No, če ste, potem vas zagotovo zanimajo tudi podrobnosti o samem vozilu. V temle krajšem članku bomo pogledali, kaj je tokrat za nas pripravil Reanult Megane in kaj o samem vozilu menijo tisti, ki so ga že izkusili. Verjetno vam je vsem znano, da je to že četrti Renault Megane, česar pa morda ne veste, pa je to, da bo na voljo tudi v bolj športni obliki, in sicer gre za različico GT. Sedaj pa si poglejmo, kaj točno je tokrat Renault Megane pripravil za vse svoje oboževalce in konec koncev tudi za konkurenco.

 

Novosti, ki jih Renault Megane prinaša s svojim prihodom

Nič novega ni, da vsaka nova generacija avtomobila pa naj bo to Renault Megane ali pa katerikoli drugi, s seboj vedno prinesejo novosti in izboljšave. Tudi tokrat pa nas Renault Megane ne bo razočaral, namreč novejši in bolj športni videz tako zunanjosti kot notranjosti že navdušuje svoje občinstvo. Sama zunanjost je namreč zasnovana z bistveno več futurističnimi potezami, kot prejšnji modeli tega vozila, kar pa takoj doda k sodobnemu in bolj športnemu videzu.

Kar pa se tiče notranjosti, pa Renault Megane tudi tokrat prinaša obilo novosti. Že sami sedeži so ravno tako kot tudi zunanjost bistveno bolj športnega videza, za samo posodobitev pa poskrbi celoten elektronski sistem. Že sama oblika armature naredi notranjost veliko bolj privlačno in sodobno, k temu pa dodatno pripomore tudi informacijski sistem R-Link 2, ki ga je mogoče dobiti v dveh variantah, in sicer v klasični vodoravni ali pa v novi 8,7 palčni pokončni. Poleg tega pa bo novi Renault Megane imel v pomoč tudi varnostne opozorilnike, tempomat, sistem za prepoznavanje prometnih znakov, vzvratna kamera ter še marsikaj drugega. Kaj točno pa že serijsko vključeno v Renault Megane četrte generacije, pa še ni znano.