Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kaj kupiti slavljencema za poročno darilo?

Kaj kupiti slavljencema za poročno darilo?

30 januarja, 2017

Ste povabljeni na poroko, pa tudi slučajno ne dobite pametne ideje za to, kakšna darila gledati? Ste pomislili, da so darilni boni za poroko lahko pravzaprav mnogo boljša ideja za darilo, kot pa da kupite nekaj na silo in nekaj, kar predvidevate, da mladoporočenca že imata?

Vsekakor so darilni boni za poroko mnogo boljša rešitev, saj lahko podarite samo vrednostni bon, pa si mladoporočenca sama izbereta darila, ki so jima najbolj všeč, ali pa enostavno pogledate, kateri so tisti darilni boni, ki bi jima zagotovo bili všeč, ker ju dovolj dobro poznate. Sicer se večinoma danes za poročna darila daje kar denar, pa si potem mladoporočenca sama kupita tisto, kar si želita, saj se je pri nas enostavno preveč kupovalo darila, ki so bila popolnoma brez pomena, kar je na primer pribor v visoki vrednosti, kozarci, sesalci, posode ipd. in to vse res drago. Kaj nekomu pomeni, da ima pribor za 200 €, če ima doma že enega v bistveno manjši vrednosti?

Nič, zato raje poglejte, kakšni darilni boni vse obstajajo, če ne želite dati denarja, ker vam takšna darila niso všeč in želite zagotoviti, da bi si mladoporočenca res nekaj privoščila, ne pa da bi denar porabila za čisto druge namene, kot ste si sami želeli. In ravno darilni boni to omogočajo. Nekako ni prav, da se kupijo darila v denarju, potem pa se ta darila porabijo na primer za plačila kreditov, rubežnikov, starih dolgov in podobnega, pa žal se to še vedno kar pogosto dogaja.