Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Joga naj se izvaja doma in prihranili boste denar

Joga naj se izvaja doma in prihranili boste denar

13 avgusta, 2017

Imate ogromno časovno stisko in zelo težko najdete čas za sebe in svoje boljše počutje? Ves čas sanjarite, kako boste odšli v fitnes, pa vam nikoli ne uspe? Imam rešitev za vas! Za vas je pravilna odločitev joga, saj lahko vse naredite doma in obenem še prihranite vaš denar. Če se ta trenutek smejite, naj vam omenim, da vam joga doma prinaša ogromno plusov, kot sem omenil prihranite, končno naredite nekaj za sebe ter svoje zdravje, prav tako pa končno postanete zadovoljni sami s seboj. Vadba, kot je joga doma, je idealna rešitev za vas, ki nimate veliko časa in strmite k boljšem in bolj zdravemu življenju.

 

Joga v domačem okolju vam ponuja enostavne vaje za sprostitev

Ali je joga dalj časa prisotna v vašem življenju ali ste le začetnik, sploh ni pomembno, saj je resnično možno z enostavnimi vajami, ki jih lahko izvajate kar doma, narediti nekaj dobrega za svoje telo in zdravje. Joga sprošča in ravno položaji so tisti, ki vam to omogočajo, seveda pa ne smemo pozabiti na pravilno dihanje, saj ravno to prinese tudi kar nekaj koristi v naše zdravje in počutje. Brez skrbi, ne boste potrebovali dati nog za vrat, ampak vam joga resnično ponuja tako enostavne vaje, ki jih tako rekoč zmore prav vsak in vsekakor so primerne, da jih delate, kar doma pred televizijo ali v svoji postelji. Zelo znan položaj, ki resnično sprosti, se mu reče Viparita Karani ali noge ob steno, takšen položaj omogoča, da vaše telo deluje sproščeno in blagodejno in zaradi tega vam sigurno ni potrebno v neki joga center, saj imate steno tudi doma.

Lahko pa se odločite, da ko boste še v postelji, da boste izkoristili te položaje, ki vam jih jutranja joga ponuja. Druga možnost, da vse naredite doma je to, da ko še ležite v postelji se lahko na pravi način ogrejete in okrepite vaše telo in obljubim vam, da bodo jutra postala lepša in dnevi veliko bolj uspešni, pozitivni predvsem pa bo vaša energijska raven poskočila do neba. Joga je spremenila življenje mnogim ljudem in prepričan sem, da boste tudi vi kaj kmalu hodili po svetu z nasmeškom na obrazu in da boste nadvse hvaležni za tako čudovito življenje, ki ga imate, sploh pa ni lepšega, saj vse vaje lahko  počnete, kar doma in vam ni potrebno plačevati dragih vadb.