Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Inštrukcije na domu

Inštrukcije matematike lahko potekajo na sedežu podjetja oz. prostorih, ki jih ima podjetje namenjene za inštrukcije. Lahko pa potekajo inštrukcije tudi na domu.
Sam posameznik se pa mora sam odločiti, kje jih bo imel. To je pa tudi odvisno: če ima prevoz in če ima doma prostor, kjer se bodo v miru izvajale.

Če so inštrukcije matematike na domu, pomeni da inštruktor pride na dom in se izvajajo  v prostorih uporabnika inštrukcij. Ta način inštrukcij je boljši je za tiste uporabnike, ki so se navajeni učiti v svoji sobi ali v svojem kotičku, kjer imajo mir. Poleg tega pa uporabniku ni treba skrbeti glede prevoza. Vendar če takšno učenje poteka na domu bodo takšno izvajanje inštrukcij morda malenkost dražje, saj mora inštruktor računati še lastne stroške za prevoz. V glavnem, niti ni važen prostor, važno je, da se podjetje drži te formule za uspeh inštruirancev.