Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Inštrukcije angleščine

Danes, ko nam vsem primanjkuje časa, so inštrukcije angleščine še posebej pomembne, saj si znanje precej lažje zapomnimo, če nam ga nekdo razloži in posreduje, namesto da se s tem »mučimo« sami in tako zapravimo precej več dragocenega časa. Ampak kljub temu vsak inštruktor ni pravi. Tukaj piše, kakšna je formula za uspešne inštrukcije, sicer samo mečete denar skozi okno.

Če »kupimo« inštrukcije angleščine, to ne pomeni, da bo inštruktor naredil vse delo (učenje) namesto nas, ampak se je potrebno zavedati, da bo od nas samih odvisno, koliko se bomo dejansko pripravljeni naučiti (delati domače naloge), saj so inštrukcije angleščine v prvi vrsti namenjene vnovični in podrobnejši razlagi snovi, ki je nismo razumeli, znanje pa osvojimo predvsem tako, da naučeno utrjujemo z delanjem domačih nalog. So torej pomoč pri učenju, ne pa učenje namesto vas.