Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Imate težave s holesterolom? Pomagajte si z oljčnimi listi

Imate težave s holesterolom? Pomagajte si z oljčnimi listi

22 marca, 2016

Težave s holesterolom danes pestijo zares veliko ljudi. Nekateri imajo te težave kot posledico nezdravega načina življenja, spet drugi pa kot posledico genetskega zapisa, k tem težavam pa sami niti ne rabijo prispevati, pa se težave pokažejo. So pa te težave na različnih nivojih, tako tudi poznamo lestvico in na podlagi katere se zdravniki ravnajo glede resnosti problema. V vsakem primeru pa je seveda najbolje, da pacient začne reševati svoje težave čim prej, kot je to le možno. Ker je seveda najbolje, da posegamo po naravnem načinu odpravljanja težav, so zelo dobri tudi oljčni listi za holesterol, če pa raje posegati po sintetičnih zdravilih, pa imate tudi na voljo nekaj različic, ki pa seveda povzročajo lažje ali težje oblike težav, pri mnogih pa se pojavijo neznosne bolečine v sklepih, pa tudi sklepi zatečejo.

Seveda morajo pacienti takšna zdravila takoj zamenjati, vendar pa ker so prav čisto vsa narejena na precej podobni podlagi, je jasno, da mnogi pacienti ne najdejo pravega in ustreznega zdravila. Oljčni listi za holesterol pa prav gotovo ne povzročajo nobenih težav, pojavijo le lahko samo v primeru alergije na to rastlino, tako da je zagotovo vsem trenutno jasno, da so oljčni listi najboljša možnost v primeru takih problemov. Seveda oljčni listi pomagajo zniževati koncentracijo le slabega ali LDL-holesterola, ki je edini, ki ga telo ni sposobno predelati, samo na stenah žil se nabira. Upam, da sem vas prepričal in se bodo v prihodnje raje oljčni listi pri vas doma, saj vam bodo prinesli zagotovo več prednosti kot pa slabosti.