Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Igrače za dojenčka, ki ga zamotijo in uspavajo

Igrače za dojenčka, ki ga zamotijo in uspavajo

22 junija, 2017

Je končno prišel vaš čas in ste tik pred tem, da na svet pokuka vaš največji zaklad, ki ste ga čakali tako dolgo? Verjetno ste si ves čas nosečnosti ogledovali in kupovali vse potrebne stvari za vašega dojenčka in prav je tako, le upam, da niste pozabile tudi na prve igrače za dojenčka. Seveda, da niste, saj sem prepričana, da se niste morali upreti lepi barvni ropotuljici ali lepemu stojalu ali držalu za dudo. Verjetno pa ste tudi ugotovili, da je ponudba zelo velika in da niste prepričani, če ste našli prave igrače za dojenčka, ki ga zamotijo in uspavajo, saj se že zdaj zavedate, da malo časa za sebe pa boste potrebovali.

Prve igrače za dojenčka naj bodo preproste, barvite in majhne

Novorojenčku je zanimivo skoraj vse, bistvo, je da je barvno, se oglaša ali se vrti. Majhna barvna ropotuljica je primerna za majhno rokico, saj sproži refleks oprijemanja in spodbuja, da si nekaj želijo imeti. Tako da ta majhna stvar je prava in obvezna prva igrača, saj naredite korist in vsekakor privabite nasmeh pri vašemu dojenčku. Če želite igrače za dojenčka, ki ga bodo uspavale, se lahko odločite za leseni obešalnik, ki ga lahko pritrdite tako na voziček kot tudi na streho od posteljice. Takšne vrste igrače za dojenčka so primerne tako za uspavanje kot tudi za razveselitev vašega malčka. Načeloma, ko se otroci vozijo v vozičku, kaj hitro zaspijo, ampak za dodatno popestritev mu lahko kupite tudi verižico za na voziček in različne barve, oblike ga bodo tako zamotile, kot utrudile in kaj hitro se bodo utrujene oči zaprle. Izbire je veliko in naj vas ne skrbi, da nimate prave igrače za dojenčka, saj je bistvena vaša toplina, ljubezen, kar pa novorojenček vsekakor najbolj občuti. Naj vas ne skrbi, ne zapravljajte veliko, kupite enostavne in zanimive stvari in ne glede na to, kaj imate, bo slej kot prej zaspal ali si našel nekaj, kar ga zamoti, vsekakor pa bo potrebno veliko vaše energije.