Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Gume

19 avgusta, 2012

Gume so bile nedavno moja peripetija. Kaj se je zgodilo? Lepega vročega sončnega popoldneva sem se vračala z dela. Pa sem zavila na poti še v ulico, kjer lahko lepo na pločniku parkiraš. In defekt gume me je doletel. Sem mislila, kako lepo se bo izteklo popoldne, bom nabavila za tistih pet ali deset minut nekaj stvari na hitro, pa me je doletela taka nezgoda. Zapeljem na pločniku in tisti zvok spusta gume pride nenadoma. Ppššššššš! In je spustila. Znani zvok je slišal nekdo, ki je tam imel parkiran avto in – ne boste verjeli – bil tako prijazen, da se je ponudil za menjavo. Joj, kako sem bila hvaležna princa na belem konju.

No ja, za moje gume je bil princ na belem konju le rešitev. Ne zame, nisva odhajala v sončni zahod in živela srečno do konca svojih dni. Jaz imam svojega princa doma in tudi moj rešitelj ima svojo princeso, celo tri otroke, eden še tak mali v planicah. Pa so prišli njegovi otroci in žena in sem kupila otrokom sladoled. Moje gume pa so bile rešene. Rešitelj je hitro in spretno izvedel menjavo. Roke je imel črne in zapacane do komolcev in se je odpravil v bližnji bife, da jih vsaj za silo umije. Jaz pa od hvaležnosti čisto preč sem mu dala v roke dvajset eurov.