Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Grafično oblikovanje

Profesionalno grafično oblikovanje je kreativna smer, ki doda vrednost tiskovinam in spletu ter zagotavlja odzivnost. Z vsakim dnem smo obkroženi z vse več podatki, ki jih ustvarja in posreduje informacijska doba. Nov način njihove predstavitve je za grafično oblikovanje pravi izziv.

Tako ali drugače smo nenehno v stiku z raznolikim spektrom tiskovin, ki jih bodisi ošvrknemo s pogledom, vzamemo v roke in bežno prelistamo, tu in tam tudi natančneje preberemo in si jih ogledamo, ker nas je pritegnila njihova vizualna podoba. Npr. pri branju oglasa ali publikacije želimo bralci logično zaporedje dogodkov, zato je grafično oblikovanje kažipot, ki vodi bralca od ene točke do druge.

Kakor koli že obrnemo, grafično oblikovanje nas spremlja na vsakem koraku. Navsezadnje se že vsako podjetje pozicionira na trg z grafičnim znakom tj. logotipom, ki označuje izdelek, podjetje ali storitev, ki jo podjetje ali organizacija ponuja. Poleg logotipa pa so tu še spletne strani, tiskovine vseh vrst itd.