Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Goji jagode je povsem enostavno uživati

Goji jagode je povsem enostavno uživati

9 februarja, 2018

goji-jagodeSo vas prepričale goji jagode in ste se odločili, da jih boste kupili ter se poskušali boriti proti različnim obolenjem? Predvsem se najprej zavedajte, da so goji jagode še posebej priporočljive v primeru, da se borite s pomanjkanjem vitamina C in želite zaužiti dodatno količino antioksidantov. No, če so goji jagode še vedno najboljša izbira za vas, potem z uživanjem res nikar ne komplicirajte. Lahko jih uživate surove, ni jih treba kuhati, če pa si želite dati jedem nek poseben okus, pa jih lahko tudi kuhate. Drugače pa je vsekakor najbolj priporočljivo, da goji jagode uživate kar surove, pri količini pa ni treba pretiravati, saj bo dovolj že samo 10 g goji jagod na dan, kar pa je hitro. Lahko jih uživate tudi skupaj s kosmiči za zajtrk in tako boste še največ koristi naredili svojemu organizmu.

Goji jagode je res povsem enostavno uživati predvsem lahko z njimi res eksperimentirate

Nikar ne iščite posebnih navodil, kako lahko goji jagode uživate. Uživajte jih res tako, kot vam srce poželi. Naredite si jih v sladici, v kosmičih, v jogurtu, v sadnem smoothiju, lahko jih tudi skuhate v kakšni omaki ali kaj podobnega. Poskusite njihov okus in boste videli, kam in kako vam vse goji jagode pašejo. Obstajajo tudi številni recepti, s katerimi si lahko pomagate, če res nimate idej in ne znate eksperimentirati, vendar pa se že v naprej izogibajte vsem tistim receptom, ki vključujejo uporabo soka iz goji jagod, saj le – ta vsebuje preveč barvil, konzervansov in sladkorjev, ki pa jih res ne potrebujete, če si želite uživati zdravo prehrano. Je pa tako, recepte boste večinoma dobili v res novih kuharskih knjigah, da pa vam še za recepte ne bo treba plačati, ker so že tako ali tako goji jagode kar precej drage, pa je najboljše recepte poiskati kar na spletnih straneh oz. še najbolje je, da si jih poiščete na strani https://www.malinca.si/goji-jagode.html kjer lahko tudi kupite goji jagode, saj na ta način kupite tudi ekološko pridelane in še druge potrebne sestavine.