Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Kakšna garažna vrata izbrati?

Kakšna garažna vrata izbrati?

29 januarja, 2012

Postavljate novo garažo ali pa prenavljate že obstoječo. Potrebujete nova garažna vrata ? Verjetno ste se znašli pred dilemo kakšna garažna vrata izbrati. Naj bodo lesena ali kovinska, enokrilna ali dvokrilna, zelena ali bela garažna vrata. Takšna in podobna vprašanja rojijo po glavi sevm lastnikom ali najemnikom garaž, ko se približa čas zamenjave garažnih vrat.

Zaželjeno je, da izberete takšnega ponudnika, ki vam bo kupljena garažna vrata tudi montiral. Cene garažnih vrat so precej različne. Če boste kupovli vrata na daljinsko odpiranje in zapiranje, bo cena precej odvisna tudi od pogona, ki služi odpiranju vrat, saj se pogoni razlikuejo glede na moč, hitrost in slišnost. Kot lastnik garažnih vrat na daljinsko upravljanje, vam je verjetno pomembno, da se vrata odpirajo tekoče, čim hitreje in čim tišje. Preverite tudi kako dobro so vrata izolirano in kako dolgo garancijo vam ponuja prodajalec. Nenazadne ni nepomembno tudi to ali vam ob nakupu garažnih vrat podati enega ali dva daljinca s katerimi boste odpirali in zapirali garažna vrata.