Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Frizure za dolge lase

Frizure za dolge lase

21 maja, 2013

Veliko žensk, bi želi nositi frizuro iz dolgih  las, saj so dolgi lasje že od nekdaj simbol ženstvenosti, pa tudi elegantna frizura iz dolgih las prej pritegne moški pogled. Dolgih las nikakor ne spenjajmo vsak dan v čop, saj to obremenjuje lasne korenine in posledično pospešuje izpadanje las. Za tiste, ki imajo rahlo valovite lase, takšne, ki ne marajo, da jim vsiljujemo strogo formo, je zelo ženstvena frizura s stopničasto porezanimi dolgimi lasmi. Vedno popularni slog frizure  je pričeska bob, ki se poda vsaki ženski. Pazimo le, da oblika ostaja »sveža«.

Končno smo prišle na svoj račun rjavolaske, saj je rjava barva las zdaj moderna. K rjavi barvi gre cela mavrica barvnih  kombinacij. Rjavolaskam najbolj pristajajo topli odtenki barv- oranžni rdeči rumeni.  Svoje dolge rjave lase poudarimo z  tankimi prameni  ali obarvanimi konicami toplih barv. Svetlejši barvni odtenki dajejo celotni frizuri  posebno markantnost in skrivnosten pridih.

Dame  z dolgimi lasmi, ki prisegajo na klasiko, si naj uredijo frizuro tako, da spnejo lase napol visoko, s tem odkrijejo čelo in obraz, taka frizura deluje zelo elegantno. Poleg rjave barve las pa so v modi tudi  široke obrvi, ugotovimo  smer njihove rasti in to rahlo poudarimo s čopičem. S svinčnikom v barvi naravne barve naših obrvi narišemo začetek , konec in najvišjo točko v predelu loka obrvi. Rahlo poudarimo s svinčnikom v barvi naših obrvi. Rjavolaskam pa poleg toplih barv zelo dobro pristajajo tudi  hladni odtenki barv : modro-zeleni, sivo-modri, zeleni…

 

 

.