Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Filter za vodo

Filter za vodo

3 oktobra, 2011

Do 70 odstotkov vode sestavlja telo odraslega človeka. Njena funkcija je, da ohranja elastičnost organov in tkiv, poleg tega uravnava tudi telesno temperaturo, iz organizma odnaša odpadne snovi, spodbuja pravilno prebavo hrane itd. Vendar pozor! Da voda lahko človeku omogoči zdravje, moramo poskrbeti, da bo čista, polna mineralov – živa voda torej.

Ker je osveščenost ljudi vse večja, narašča tudi zanimanje za izboljšavo pitne vodovodne vode. Namreč vsi nimamo možnosti domačih zdravju neoporečnih vodnih zajetij, tako stremimo k drugačnim rešitvam. Eden izmed njih je filter za vodo.

Filter za vodo je enostavna rešitev, kako pitno vodo narediti zopet zdravo, čisto, hranljivo. Vodni filter pa vodo ne samo očisti, temveč jo tudi alkalizira, kar pomeni, da vzpostavi kemijsko ravnovesje med kislinami in bazami. Vodni filter prav tako poskrbi za odpravljanje težav s trdo vodo, odstranjuje železo, klor, bakterije ali parazite …