Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Erekcijski obročki

Erekcijski obročki

10 januarja, 2011

Izberete lahko takšen erekcijski obroček ki zadovolji tako moškega kot žensko. Žensko namreč med spolnim odnosom stimulira, moškega pa stisne pri korenu penisa in tako preprečuje prezgodnji izliv ter hkrati podaljša erekcijo. V sex shop-u lahko kupite tudi vibracijski obroček, ki prav tako stimulira oba partnerja, a za razliko predhodno opisanega, povzroča še vibracije, ki delujejo v pozitivnem smislu na oba udeleženca spolnega odnosa.

Preberite tudi: Kako izbrati pravi vibrator?

O tem kateri erekcijski obroček izbrati, se lahko pogovorite tudi s prodajalcem v erotični trgovini, saj vam bo glede na vaše potrebe in želje znal pravilno svetovati. Erekcijskih obročkov je res zelo veliko. Razlikujejo se po barvah, materialu, po velikosti, načinu in namenu uporabe. Nekateri oddajajo vibracije, nekatere se da posebej nastavljati. Obstajajo tudi obročki, ki omogočajo masažo presredka. Zelo zaželjeno je, da kupimo v erotični trgovini takšen erekcijski obroček, ki je narejen iz 100% medicinskega silikona. Silikon daje namreč mehak občutek, hitro se ogreje in dalj časa ostane topel. Je brez vonja in okusa. Na koncu velja opozoriti še na nekaj previdnosti pri sami uporabi. Nikoli ne imejte obročka nataknjenega na penisu več kot 30 minut. Če je obroček pretesen, ga takoj snemite. Popestrite si spolno življenje – obiščite sex shop!