Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Družinski rafting

Gusarske igre, spust po brzicah, skakanje v vodo, postavitev tobogana na skali sredi reke. Vse to je družinski rafting. Doživetje, s katerim boste popestrili poletje. Družinski rafting je manj zahteven, poteka na mirnejšem odseku reke Soče med Kamnim in Tolminom. Doživetje je primerno za plavalce starejše od sedmih let.

Družinski rafting je aktivnost, na kateri bo sodelovala celotna družina, vsak člen je pomemben, kar dobro vpliva na odnose družini in vsekakor popestri aktivne družinske počitnice. Z vidika varnosti je družinski rafting prilagojen otrokom. Raftinga za družine nikoli ne izvajamo na zahtevnejšem odseku,  ne glede na to kako dobri plavalci so otroci. Vsi udeleženci družinskega raftinga so primerno opremljeni – s čelado, rešilnim jopičem in neoprensko obleko.

Družinske počitnice lahko poleg raftinga vsebujejo tudi druge aktivnosti: mini rafting, nočni kanu, canyoning, pohodništvo, gorsko kolesarjenje, kajak in podobno. Pomembno je, da so aktivne družinske počitnice prilagojene sposobnostim družinskih članov in da so dovolj zanimive, da v njih uživa cela družina.