Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Dragi ali poceni bazen

Dragi ali poceni bazen

21 maja, 2013

Bazen je danes imeti nekaj običajnega, vendar glede na to, da smo v času recesije si žal marsikdo ne more privoščiti napihljivega bazena kaj šele, da bi kupil sebi ali pa na primer svoji družini oziroma svojim otrokom. Vendar če imate vsaj nekaj denarja s katerim bi lahko kupili bazen vam priporočamo, da si kupite zidani ali pa betonski bazen s keramično oblogo. Če razmišljajte o takšen bazenu vam priporočamo, da si ogledate spletno stran podjetja Aquagrad Saj imajo ponavadi takšni bazeni imajo dolgo življenjsko dobo, vendar pod pogoji, da ga pravilno vzdržujemo. Podjetje Aquagrad je specializirano samo za prodajo in montažo takšnih in drugačnih bazenov. Ne boste verjeli, ampak to podjetje vam tudi izdela vaš sanjski bazen! To pomeni, da vam izdelajo vaš bazen po vaših željah. Vendar se morate hkrati tudi zavedati, da so bazeni po naročilu nekoliko dražji od ostalih bazenov, ki so na voljo ta hip na slovenskem tržišču. Povprečno takšni bazeni stanejo lahko povprečno od petdeset odstotkov več.
Če pa nimate ravno veliko denarja, a si želite poleti ohladitve vam pa priporočamo, da si vseeno kupite napihljiv bazen, vendar ne kupite otroškega, temveč tako velikega, da se bodo v njem lahko namakali tudi odrasle osebe. Ko boste pa imeli denar si boste pa kupili večji in bolj kvalitetni bazen od napihljivega.