Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Dnevne sobe

Dnevne sobe

17 aprila, 2010

Dnevne sobe – majhne in velike, klasične ali moderne, barvite ali umirjene … Če ste v dilemi, kaj izbrati, najprej odložite kataloge. Odpravite se v salon pohištva Il ambienti in si v živo oglejte razstavljene dnevne sobe priznanih blagovnih znamk. Tako boste bliže cilju. Sploh, če boste zaupali tamkajšnjim strokovnjakom, ki znajo prisluhniti kupcem in nakup dnevne sobe spremeniti v razburljivo dogodivščino, pri kateri lahko uživa celotna družina. S premišljenim nakupom ob pomoči strokovnjakov boste tudi prihranili. Ves trud, ki ga vložimo v oblikovanje sobe namreč lahko gre v nič, če nimamo dovolj prostora, da lahko pospravimo knjige, revije, kozarce ipd. na ustrezno mesto.

Udobna, funkcionalna, elegantna. Te besede označujejo dnevno sobo, kakršno si zaslužite. Ustvarite si bivalni prostor, v katerem se lahko sprostite ter uživate v življenju ter s pomočjo nepogrešljivih dodatkov moderne tehnologije obiščete svet.