Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Črno-bele kartuše

Črno-bele kartuše se uporabljajo največ za tiskanje besedil. Ponavadi vsebujejo le črno črnilo, ki ga brizgajo na bel list papirja. Seveda obstajajo tudi kartuše z belo barvo, ki se uporabljajo, za najzahtevnejše uporabnike, vendar so te zelo drage in težko dostopne. Poznamo različne proizvajalce kartuš kot so HP, Epson, Canon, Lenmarx in Brother. Ti proizvajalci proizvajajo tudi barvne kartuše.

Črno-bele kartuše so na osnovi namenjene za tiskanje profesionalnih dokumentov za kakovostno črno besedilo. Črnilni pigment zagotavlja kristalno ostre črke za besedila. Črne kartuše so enostavne za namestitev in enostavno za uporabo. Tako prihranite čas in denar. Črne in tudi barvne kartuše  imajo tudi vse bolj natančne indikatorje, ki vas opozorijo na količino črnila, ki je v kartuši. Mali oglasi so primerni za prodajo kartuš kot tudi mali oglasi nudijo možnost oglaševanje kartuš in drugih izdelkov.