Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Čelade za otroke znamke Nutcase

Čelade za otroke znamke Nutcase

4 septembra, 2017

Nutcase čelade so še ena od novodobnih trendov, o katerih poslušam na vsakem koraku, tako resničnem kot virtualnem. O tem sem že toliko poučena, da vem, da je ta znamka pisanih čelad okroglega videza.

Res pa je, da še vedno ne vem, ali je njihova posebnost v tem, da so pisanih barv in namenjene le za otroke. Očitno bom za potrebe tega članka izvedela tudi ta podatek. Ko v iskalnik vpišem besedo Nutcase, mi seveda pokaže različne slovenske spletne trgovine, ki prodajajo poleg ostalih otroških pripomočkov tudi Nutcase čelade. Po kratkem preučevanju sem ugotovila, da so čelade namenjene tudi odraslim. Njihova zgodba pa se je začela odvijati v Združenih državah Amerike, ko je nekdo doma izdelal zanimivo čelado, nad katero so bili navdušeni vsi njegovi navijači. Na podlagi tega se mu je porodila ideja, da bi lahko začel izdelovati čelade atraktivnega videza. So namreč obvezna varnostna oprema pri veliko športih, vendar jih neradi nosimo zaradi dolgočasnega videza. Če pa bi čelada bila drugačna, bi jih veliko raje uporabljali.

Začetki izdelave otroških čelad

Tako je znamka Nutcase predstavitev prve kolekcije doživela leta 2006. Uporabniki po celem svetu lahko od takrat naprej izbirajo med različnimi dizajni čelad, ki ustrezajo njihovem osebnem stilu. Kot se za tako znamko spodobi, dosega vse stroge standarde varnosti in je izdelana iz kvalitetnih materialov. Posebnost Nutcase čelade za zaščito otroka je magnetna zaponka, ki je zelo priročna za odpenjanje, predvsem za otroke, ki s tem nimajo potrpljenja. Zaradi te posebnosti je tudi nemogoče, da bi se med odpenjanjem uščipnili.

V katalogu lahko najdete pestro izbiro različnih barv in stilov čelad za otroke in odrasle. Da je stvar za otroke še bolj privlačna, imajo tudi zvončke za kolo v enakih barvah kot določene čelade. Na koncu kataloga je tudi prikaz čelade in njenih lastnosti, ki uporabniku zagotovijo varnost, kakovost in udobno nošenje.