Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Če bi radi vedeli, kako bo vaše novo pohištvo izgledalo, naročite 3D izris

Če bi radi vedeli, kako bo vaše novo pohištvo izgledalo, naročite 3D izris

21 marca, 2016

Ob vsakem nakupu pohištva se ljudje sprašujejo, kako bo pohištvo izgledalo v stanovanju. Če opremo kupujemo v salonu pohištva, vsaj vemo, kako izgleda, vendar pa si še vedno ne moremo predstavljati, kako po dejansko izgledalo v prostoru. Če pa se oprema naroči pri mizarju, pa je vprašanje tudi, kako oprema dejansko izgleda, za prostor pa je še večje vprašanje, torej je vse neznanka. Zato, če vam mizarstvo izdeluje opremo, vam vsekakor toplo priporočam, da izberete tako mizarstvo, ki nudi tudi 3D izris pohištva, da si boste vse točno predstavljali.

Na primer podjetje Skica nudi 3D izris pohištva brezplačno, če se pri njih tudi odločite za samo naročilo. Le – ta namreč nudi, da si lahko naročeni kos točno ogledate, vidite, kaj ste se z mizarjem dogovorili, hkrati pa tudi vidite, kako bo izgledal v prostoru. Dejansko taka slika nudi vpogled v stanovanje skozi drugačno prizmo in se je zagotovo bistveno lažje odločiti za naročilo, ker točno vemo, kaj lahko pričakujemo in tudi popravimo, če nam kaj ni všeč.

Če mizarstvo nudi tak izris, potem ima zagotovo veliko prednost pred drugimi, ker vam vsekakor predlagam, da se zanj odločite. Ker pa ga Skica mizarstvo nudi brezplačno, pa vam vsekakor lahko priporočam to mizarstvo, saj je pri večini drugih mizarjev to treba plačati, kar pa je povsem nepotreben dodaten strošek, če obstaja ponudnik, ki vam ga naredi brezplačno. Seveda pa je najbolje, da se takšne izrise naredi kar za celo stanovanje, da vidimo sliko v celoti za še boljšo predstavo.