Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Časi za odkup rabljenih vozil

Časi za odkup rabljenih vozil

18 decembra, 2012

Časi danes za odkup rabljenih vozil definitivno niso ravno najbolj rožnati. Bili so namreč že tudi lepši in za ta posel bistveno bolj tudi ugodnejši. To je bil predvsem čas pred to zadnjo gospodarsko krizo, ki kar traja in traja in ji nikakor ni videti konca. Poglejte še kdaj je čas za prodajo rabljenega vozila na strani http://www.oglasnik-plus.si/cas-za-prodajo-rabljenega-vozila/.

Podjetniki, ki nudijo odkup rabljenih vozil, so torej živeli bistveno bolje takrat, saj to hkrati tudi pomeni, da so vozila takrat tudi bistveno lažje prodali naprej, pa tudi za bistveno višjo ceno in torej z bistveno višjo maržo kot danes. odkup rabljenih vozil in nato prodaja sta bili torej še nekaj let pravi posel za dokaj enostaven zaslužek, kar pa za današnje čase definitivno nikakor ne moremo reči, ko vse le še propada. Dandanes je v Sloveniji kar nekaj podjetij, ki odkupujejo stara vozila.