Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Bwin stave na šport z izbiro večjega števila zmagovalcev

Bwin stave na šport z izbiro večjega števila zmagovalcev

2 julija, 2017

Glede na to, da imamo na svetu res zelo veliko različnih športov, je posledično popolnoma razumljivo, da obstajajo zelo različne stave na te športne dogodke. Pač danes je tako, da je praktično za vsakim športom tudi zadaj stavnica, ki ljudem omogoča, da s stavo tudi kaj zaslužijo. Pa saj je prav tako, zakaj pa ne. Sicer čisto vsaka stavnica ne pokriva vseh možnih športnih dogodkov, pri čemer pa stavnica Bwin prav blesti na tem področju.

Kot lahko vidimo na spletni strani Športni Portal Bwin pokriva namreč verjetno skoraj da vse športne dogodke, morda se zgodi, da kakšnega ne in to predvsem iz tega razloga, ker ni tako velikega zanimanja, kar pa so predvsem športi kot je na primer smučanje, motokros, Formula 1, motoristične dirke, smučarski skoki in podobni športi. No, pa da ne naredimo preveč na hitro krivice stavnici Bwin, tudi za te športe imajo za praktično vse tekme tudi kvote. Vendar pa je pri teh športih, ki so vsi posamični in pri katerih ima možnost za zmago, stopničke in podobno veliko število tekmovalcev, ki ni nujno, da so sploh favoriti, zelo težko napovedati pravi rezultat.

Posledično je povsem jasno, da se najde, da na strani Športni portal Bwin ponuja višje kvote, vendar pa se morate zavedati, da je v teh športih tudi veliko manjša verjetnost, da vplačana stava dejansko prinese tudi zaslužek, ko pa je zaslužek, pa je zaradi visokih stav na Bwin kar lep. Sicer imajo na Bwin absolutni nefavoriti res visoke kvote, vendar pa je hkrati tudi možnost, da bi le – ti dočakali skupno Bwin, izredno majhna, pri čemer imajo nasprotno absolutni favoriti na Bwin pa dokaj nizke kvote. Vendar pa se je treba zavedati, da je šport še vedno odvisen od številnih faktorjev in tudi največji favoriti velikokrat ostanejo praznih rok.