Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija

27 marca, 2011

Brazilska depilacija je poglobljena depilacija bikini predela, to je odstranjevanje dlak na intimnih predelih, bikini predelu in zadnjiku, ter celotnem venerinem hribčku. Brazilska depilacija ima mnogo zagovornikov in pristašev, predvsem ženskega spola, kot tudi tistih, ki se nad takih načinom odstranjevanja dlak na intimnih predelih ne navdušujejo. Brazilska depilacija je nekako svojevrstno doživetje, občutki pa so med vsako posameznico oz. posameznikom različni.

K nepriljubljenosti tovrstne depilacije pripomore tudi bolečina, ki spremlja »brazilko«, po drugi strani pa je občutek več tednov trajajoče gladke kože precej svoboden, čist in seksi. Dejstvo je, da je odstranjevanje dlačic na spolovilu s higienskih ali praktičnih razlogov nujno le, kadar gre za kakšen operativni poseg v tem predelu. V vseh drugih primerih pa gre za zgolj osebno odločitev posameznice ali posameznika. Je pa depilacija, ne ravno brazilska depilacija, postopek za odstranjevanje nadležnih dlak, ki so ga uporabljala že stara ljudstva.